ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EDUPASS

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου 2021, η δήλωση του αποτελέσματος των self test ή του πιστοποιητικού νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) στα δημόσια σχολεία θα γίνεται υποχρεωτικά στην πλατφόρμα edupass.gov.gr. Ο αυτοδιαγνωστικός έλγχος (self test) θα διενεργείται όπως μέχρι τώρα, 2 φορές την εβδομάδα και έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Ως μέρες ελέγχου του αποτελέσματος των self test, δηλ. της σχολικής κάρτας, παραμένουν η Τρίτη και η Παρασκευή.


Εάν λοιπόν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι αρνητικό, εκδίδεται από την αντίστοιχη πλατφόρμα σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνετε και ο/η μαθητής/τρια επιδεικνύει κάθε Τρίτη και Παρασκευή, χωρίς να παραδίδει, τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και τη φέρει μαζί του/της μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου σε περίπτωση που ζητηθεί επίδειξή της από εκπαιδευτικό ή από τον Διευθυντή.

Εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι θετικό, εκτυπώνετε από την πλατφόρμα τη σχολική κάρτα θετικού αποτελέσματος. Σε αυτή την περίπτωση, μεταβαίνετε εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε δημόσια δομή, όπως αυτές κάθε φορά γνωστοποιούνται, για επαναληπτικό έλεγχο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αν κάποιος/κάποια μαθητής/μαθήτρια δεν έρχεται στο σχολείο είτε την Τρίτη, είτε την Παρασκευή, δηλαδή τις ημέρες ελέγχου των self test και των πιστοποιητικών νόσησης, οφείλει να επιδεικνύει αυτό το έγγραφο την επόμενη εργάσιμη ημέρα της επιστροφής του/της στο σχολείο.

Οι μαθητές/μαθήτριες που έλειπαν π.χ. την Παρασκευή, 29/10/2021, όταν επανέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα, 1/11/2021, θα πρέπει να κρατούν στα χέρια τους τη σχολική κάρτα της Παρασκευής.

Τα βήματα που θα ακολουθήσετε  αφού μπείτε στην πλατφόρμα edupass.gov.gr. και μετά την ταυτοποίηση, είναι τα παρακάτω:

1) Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας
2) Δήλωση self test μαθητών/Έκδοση σχολικής κάρτας
3) Περιφέρεια Αττικής
4) Περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής
5) Δήμος Κρωπίας
6) Κατηγορία ΔΗΜΟΤΙΚΑ
7) Τύπος Ενιαίου Τύπου Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο
8) Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας Κορωπίου


Παρακαλούμε επίσης οι μαθητές/μαθήτριες να έχουν μαζί τους τουλάχιστον άλλη μια προστατευτική μάσκα.

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής
Μιχάλης Κορδώνιας


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες: