Ανακοίνωση Αγιασμού Σχ. Έτους 2022-23

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 08:30 π.μ. θα τελεστεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρουσία των μαθητών/μαθητριών μας. Μετά την τέλεση του Αγιασμού θα ακολουθήσει σύντομη ενημέρωση για τις επόμενες ημέρες. Οι μαθητές/μαθήτριες δε θα φέρουν μαζί τους σχολική τσάντα και μετά τον Αγιασμό και τη σύντομη ενημέρωση θα αποχωρήσουν. Η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει με τη συνοδεία των γονέων τους. 

Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική, εάν όμως κάποιος/α μαθητής/τρια έχει νοσήσει πρόσφατα κι έχει περάσει την υποχρεωτική καραντίνα των 5 ημερών, έρχεται στο σχολείο, εφ’ όσον έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα φορώντας ενισχυμένη μάσκα για 5 μέρες και εφόσον ενημερωθεί σχετικά και το Σχολείο.

Για όλα τα θέματα λειτουργίας του Σχολείου θα ενημερώνεστε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αλλά και της ιστοσελίδας μας: https://dim-ag-marin-korop-new.att.sch.gr/.

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και προφύλαξης όλων μας, παρακαλούμε για τη διακριτική παρουσία των γονέων και κυρίως των γονέων των μαθητών/μαθητριών της Α’ τάξης.
           

Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής
Μιχάλης Κορδώνιας
     


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες: